plnktn. poeder basics 🌱 (READ FIRST!)

We helpen je graag op weg om het beste uit dit prachtige poeder te halen. Het plnktn. poeder is een natuurlijke krachtpatser die je op verschillende manier kan toepassen door de dag heen.

Dosering:
 2 gram per dag (halve theelepel)

Gebruik: Klaar om 75+ voedingsstoffen toe te voegen aan jouw smoothie, sap, bowl of zelfs gerecht?

Voordat we beginnen willen we je het volgende vertellen over de smaak en geur van algen:

- Umami. 
Ook wel de 5e smaak naast zoet, zout, zuur en bitter.
- Licht ziltig.
 Doet denken aan de zee.
- Prominent. Algen hebben een vrij sterke smaak. 

Omdat de smaak overheersend kan zijn is het belangrijk om de hoeveelheid goed te doseren en te weten waarmee je het kunt combineren. Per persoon adviseren wij een kleine/halve theelepel Marine Phytoplankton. Dit is ongeveer 2 gram (dagdosering). Naar eigen smaak en wensen kun je deze dosering uiteraard verhogen verlagen. 2 handige tips voor het gebruik:

1. 
Zorg dat de (plantaardige) melk/yoghurt, sap of smoothie waar je het doorheen mengt goed koud is. Dit doe je eenvoudig door bijvoorbeeld bevroren fruit of wat ijsblokjes toe te voegen.
2. 
Zorg dat er een andere overheersende smaak in jouw gerecht of drankje zit, zoals gember, avocado, rood fruit, rode biet, appel, etc.

Opties om Marine Fytoplankton poeder toe te voegen: 
1. Mengen met water
2. Smoothies
3. Bowls
4. Sapjes
5. Gerechten

Op onze recepten pagina vind je verschillende recepten om plnktn. toe te voegen aan jouw dagelijkse routine. Wacht vooral niet langer en ga aan de slag met ons ‘groene goud’ 🤩 🌱

Leave a comment

All comments are moderated before being published